El concert va estar dirigit per Hanji Sa

El comprositor ontinyenti Miquel Àngel Múrcia i Cambra ha estrenat amb èxit la seua obra ‘Harmagedon’ al Carnegie Contemporany Ensemble als Estats Units, una estrena ha tingut una gran acollida amb la direcció del coreà Hanji Sa.

En la presentació es va manifestar que “‘Harmagedon’ es basa en gran mesura en les tècniques esteses i rubato expressiu, que combina explosius sons d’un altre món amb l’expressió de lament humà”.

El tema ‘Harmagedon’ és una peça per a Ensemble d’uns 6 minuts de duració escrita a València a l’estiu de 2012 baix els consells del compositor Leonardo Balada. ‘Harmagedon’ versa al voltant de dos dels temes constants a la música del compositor valencià: la insensibilitat de l’home víctima del desarrelament i el sentit de l’existència a la Terra. És per això que està dedicada a les víctimes de l’accident de metro de València del 3 de juny.

L’obra d’un llenguatge contundent, contemporani, abstracte i molt expressiu, serà interpretada pel prestigiós grup Carnegie Mellon Contemporany Ensemble, un grup de dilatada experiència tant discogràfica com interpretativa de la música contemporània, coneguts arreu del món.

Miquel Àngel Múrcia (Ontinyent, 1982) ha mostrat el seu treball a la geografia europea a llocs com elTalent Festival de la Berlinale, el Festival FountCourt de DijonFrança, el Museu René Magritte de BèlgicaFestivals Internacionals d’Avantguarda com Punto de Encuentro o el Festival CircleArt. D’esta forma amb la nova actuació programada Múrcia fa el salt al continent americà eixamplant les fronteres de la seua música.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat