L'ajuntament organitza esta activitat per als xiquets

Demà dissabte les regidories de Cultura i de Joventut de la Font de la Figuera oferirà un taller de ‘Contes de Sol i Lluna’ per a xiquets a partir de les 11h a la Casa de la Cultura. Esta activitat es realitzarà per celebrar el Dia Internacional del Medi Ambient a partir de les 11h, i en el ell els xiquets seran protagonistes d’històries de respecte al medi ambient i també es faran activitats participatives.

La regidora de Cultura, Irene Vila considera que “és important fomentar actituds de respecte, d’entorn de la conservació, de la natura” i que “és un exemple de que la conscienciació mediambiental també es pot treballar mitjançant activitats lúdiques”.

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat