A Guadassèquies va assistir un centenar de persones

Amb el sorteig de 10 sopars i 11 estances a la Vall d’Albaida dins la trobada de turistes de ‘Obrim les portes de la Vall’ es va tancar dissabte a Guadassèquies l’edició de 2012 del programa turístic de la Mancomunitat

La cloenda va comptar amb la participació de més de 100 persones que a Guadassèquies van visitar la nova església parroquial de la Mare de Déu de l’Esperança, el parc del Molló, l’ermita del Crist de l’Empar, el poliesportiu, l’antiga església, l’àrea recreativa amb les vistes a l’embassament de Bellús i la casa rural Els Iaios. A continuació va ser el grup de teatre local Café de dotze el que va representar un sainet valencià, així com d’un dinar de germanor i d’una festa de comiat tancant amb el sorteig dels premis.

Una vegada finalitzat el programa, el president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, va mostrar la seua satisfacció per l’alta participació aconseguida. Tortosa afirma que la participació ha augmentat any rere any des del 2004, quan va haver uns 500 visitants, i enguany s’ha arribat a un acumulat d’uns 4.400 turistes.

Per la seua banda, Juan Puchades, conseller de Turisme, ha incidit en que “ens posem ja a treballar per a la pròxima edició quan celebrarem la primera dècada de l’Obrim les portes“. Així, Puchades apunta algunes de les novetats previstes per a l’efemèride com seran la realització de noves rutes i una nova tematització “per tal de consolidar el públic actual i captar-ne de nou” després de que els mites, els miracles, les llegendes i les tradicions hagen protagonitzat les visites al 2012.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat