Pedro García León i Josep Garrigós, regidors de Compromís

El grup municipal de Compromis per l’Alcudia de Crespins ha denunciat que l’alcalde de la localitat, Javier Sicluna (PP) està incomplint l’acord plenari que per unanimitat va aprovar que el propi alcalde informara als veïns sobre l’augment del 10% de l’IBI (Impost sobre Béns Immobles) imposat pel Govern central durant els pròxims 10 anys.

D’estra forma des de la coalició es lamenta que, després d’un mes d’haver-se aprovat esta moció de Compromís, Sicluna encara no ha complit l’acord. Però a més a més critiquen que en estos dies l’ajuntament “està començant a cobrar l’IBI sense haver informat de res i amb la sorpresa d’haver avançat el període de cobrament tres mesos abans de l’habitual“.

D’una altra banda Compromís vol celebrar el primer any d’esta nova legislatura en la que el grup compta amb dos regidors al ple municipal, per això s’ha anunciat un acte públic per al pròxim dissabte 9 de juny. En esta jornada, dia de la Foguera de Sant Onofre, patró de la localitat, es comptarà amb la presència del diputat al Congrés Joan Baldoví, així com dels diputats en Corts Fran Ferri i Juan Ponce, a més d’una actuació de Toni de l’Hostal.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat