El Campus d'Ontinyent també va exposar la seua oferta al mercat

Ontinyent va oferir diumenge la tercera edició del conegut com Mercat de Diumenge al qual van assistir al voltant de 3.000 persones, segons s’ha informat de l’ajuntament, i que suposa “un nou èxit de public” perquè està “consolidant aquesta oferta com una important alternativa d’oci dominical el primer diumenge de cada mes”.

En esta ocasió el mercat comptava entre les seues novetats més destacades els jocs infantils sobre patins gratuïts al recinte firal, o el stand que l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA) van instal·lar per a informar a la ciutadania de l’activitat al Campus Universitari de la ciutat.

L’alcalde i President de la FUVA, Jorge Rodríguez, destacava que en este stand s’ha volgut donar a conèixer el nou aulari de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent, “que ens permetrà unificar totes les carreres”, i també presentar un avanç de la nova iniciativa turística de rutes dominicals organitzada per la regidoria de Turisme en col·laboració amb la iniciativa privada.

Des de l’empresa organitzadora s’ha volgut destacar sobretot “la perfecta convivència d’este mercat amb el de dilluns, “que manté el seu públic habitual tal com s’ha demostrat en l’edició de hui”, el que ens confirma que cada oferta té un públic diferent “i que tots dos poden coexistir”, apunten. Els comerciants més veterans han explicat, segons asseguren des del consistori, que al Mercat de Diumenge es veu molta gent que no coneixien, el que fa pensar que dels visitats del mercat dominical és gent d’altres localitats, “el que converteix sense dubte Ontinyent en un pol d’atracció comarcal amb aquesta oferta”, afegeixen.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat