Toni Gaspar

Toni Gaspar, candidat a liderar el PSPV de la província de València, ha anunciat que compta amb la majoria dels suports dels delegats de la Vall d’Albaida; el també alcalde de Faura (el Camp de Moredre) disputa esta carrera carrera per a optar a la secretaria general amb el diputat al Congrés, José Luis Ábalos.

Gaspar valora “molt positivament” l’elecció de delegats al sumar la majoria dels suports, alhora que considera que “els militants estan demostrant que volen canviar les coses en aquest partit i que estan cansats de seguir ordres”.

En el 2n Congrés del PSPV de València, Toni Gaspar, qui també és portaveu socialista en la Diputació de València, espera que siga l’última cita en la que el secretari general de la província siga triat de forma indirecta a través de delegats perquè una de les primeres mesures que pretén aplicar serà posar en funcionament la fórmula “un militant, un vot”.

Des de l’equip de la candidatura de Toni Gaspar s’informa que el dirigent supera “àmpliament” en delegats a Ábalos en les comarques del Camp de Morvedre, l’Horta Nord i l’Horta Sud, la Ribera Baixa i la Vall d’Albaida. A València ciutat, Gaspar superaria el 40% i es repartirien al 50% els delegats de Joventuts i de la comarca del Camp de Túria. Cal destacar que aquestes assemblees són les que més delegats aporten al II Congrés Provincial. A més, és “significativa” la majoria obtinguda en dues comarques clau com l’Horta Sud i la Ribera Baixa on la candidatura de Gaspar supera el 75%.

José Luis Ábalos

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat