Boscà, Rodríguez i Francés, durant la presentació

Els ‘Caps de setmana temàtics’ i l’activitat ‘Dissabtes divertits’ que impulsarà l’Ajuntament d’Ontinyent a partir dels pròxims mesos pretén fomentar l’economia local amb propostes creatives vinculades al comerç. Segons han explicat el propi alcalde, Jorge Rodríguez, el regidor d’Hisenda, Josep Francés, i la Presidenta de la Comissió foment d’activitat econòmica urbana del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Boscà, amb esta proposta es vol “crear llocs de feina i fer una promoció econòmica activa i connectada als temps que vivim”, destacava l’alcalde.

Josep Francés afegia que es preten “que la gent visca mes el carrer, que consumisquen i compren a Ontinyent, i promocionar els comerços i l’hostaleria locals”. En definitiva “volem evitar la fuga d’ontinyentins i captar gent d’altres poblacions, fer agradable Ontinyent, viure Ontinyent“, resumia el regidor.

Els ‘Dissabtes divertits’ se celebraran els dies 16 de juny, 8 de setembre, 3 de novembre i 22 de desembre a la Plaça de Sant Domingo, on es vol fomentar l’obertura de nous establiments; serà una activitat d’animació infantil que inclouran tallers, jocs, concursos o contacontes. Pel que fa als ‘Caps de setmana temàtics’ o fires sectorials, inicialment hi ha previstes dos per este any, la del comerç, que tindrà lloc en juny a la plaça de la Concepció; i la d’artesania/gastronomia el mes de desembre a La Vila.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el Govern d’Ontinyent, “ha apostat per un nou model de promoció econòmica, amb un objectiu clar: fomentar l’activitat econòmica per tal de crear ocupació”. D’esta forma ha recordat que ha s’han pres ja altres mesures com la bonificació de llicències d’obertura d’establiments, o la declaració responsable, entre d’altres.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat