Vicent Soler i Jorge Rodríguez

A partir del curs 2013-2014 el Campus d’Ontinyent oferirà el grau d’ADE (Administració i Direcció d’Empreses) segons va confirar ahir el degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Vicent Soler. L’anunci el va fer Soler durant la seua visita a la ciutat en la que es va entrevistar amb l’alcalde Jorge Rodríguez, també president de la FUVA (Fundació Universitària de la Vall d’Albaida), i amb altres membres del patronat de la fundació.

Este títol d’ADE, segons el degà, “obri noves possibilitats als estudiants d’Ontinyent“, i substitituirà els estudis de Finances i Comptabilitat que “tenen menys  demanda en el món de l’empresa”. Amés a més Vicent Soler assegurava que esta és “una bona noticia per a totes les parts” i confiava en que este canvi d’estudis puga dur-se a terme “amb els menors trastorns possibles per als estudiants”.

L’alcalde d’Ontinyent mostrava la seua satisfacció per la implantacio del grau d’ADE per ser una titulació “amb molt de futur i molta demandada”, apuntant que un recent estudi realitzat per la FUVA sobre la demanda universitària a la Vall d’Albaida entre 500 estudiants de cicles superiors i batxillerats, que situaven esta titulació com una de les dues carreres més demandades juntament amb Mestre d’Educació Infantil.

Jorge Rodríguez destacava amb este anunci es confirma que “la FUVA s’ha posat al servei d’allò per al que va ser creada, hem fet més activitats d’imbricació de la societat i la universitat que en anteriors legislatures”.

Per la seua banda el Catedràtic d’Organització d’Empreses de la UV, Josep Pla Barber, recordava respecte a les titulacions més demandades que la de Mestre en Educació Infantil ja es presta “i la tenim ben coberta, quedant fins i tot 600 persones enguany en llista d’espera“, per la qual cosa amb la implantació dels estudis de ADE “es dona resposta efectiva a la demanda dels estudiants”, assenyalava.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat