Ermita de Sant Vicent Ferrer

A finals del mes de juny començaran a l’ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent un seguit de cursos i propostes lúdiques i formatives per a xiquests i joves, per tal de millorar les seues habilitats musicals i d’idiomes.

Les Folksona, les colònies de música tradicional valenciana, es desenvoluparan del 24 al 30 de juny destinades a xiquets i joves, amb coneixements de música per a saber interpretar una partitura, i aficionats a instruments com el violí, el flabiol, la mandolina, la dolçaina o la percussió. Este és le tercer any consecutiu que el campament de música tradicional, que és d’àmbit autonòmic, es realitza a Agullent.

L’anglés serà el protagonista de la següent proposta formativa que acollirà l’ermita i que es desenvolupara de l’1 al 8 de juliol. Tindrà lloc un campament d’anglés per a xiquets de 7 a 14 anys, que integrarà tant classes de l’idioma, com activitats complementàries com excursions, teatre i activitats aqüàtiques, entre altres.

Cap a final de mes tornarà la música a l’ermita, en este cas de la mà de l’Agrupació Musical d’Agullent que organitza del 22 al 28 de juliol un curs musical dirigit a estudiants de conservatoris i escoles de música, a partir de 10 anys d’edat. Les places són limitades, ja que hi ha un màxim de 12 alumnes per professor, i s’impartiran les especialitats de flauta, oboè, clarinet, trompeta, saxofó, trompa, trombó, bombardí, tuba i percussió. A més la programació inclou activitats complementàries, i la possibilitat de participar al 5é Concurs de Joves Solistes.

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat