La jornada es va celebrar el passat dissabte

La cloenda de la segona fase del XXX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que es va celebrar dissabte passat a Ontinyent va comptar amb la participació d’uns 300 escolars de diferents centres educatius.

La jornada incloïa també tot un seguit de partits d’exhibició pel matí entre els campions de les diverses categories i seleccions de jugadors de les seues competicions i que va acabar amb l’acte de lliurament de trofeus. En este acte es va obsequiar tots els prebenjamins, que competeixen en la modalitat de ‘multiesport’ (que combina futbol, bàsquet i atletisme) i als tres millors equips classificats de cada categoria en futbol 7, futbol sala i bàsquet.

Els equips campions de les respectives modalitats van ser en categoria prebenjamí de 1r any i categoria prebenjamí 2n any grup A el CEIP Bonavista; en prebenjamí de 2n any grup el B del CEIP Martínez Valls; en benjamí futbol sala i bàsquet, el CEIP Lluis Vives; en aleví basquet el CC Sant Josep A; en aleví futbol 7 el CC La Concepció B; en infantil futbol-7 el IES Pou Clar; en juvenil futbol sala el IES l’Estació; i en femení futbol sala el IES Jaume I.

El regidor d’Esports d’Ontinyent, Pepe Pla, manifestava que la jornada ha estat “tota una festa de l’esport” altament positiva. Pla mostrava també la seua satisfacció pels resultats obtinguts pels equips cadets i infantils de futbol sala, els quals s’han classificat per la fase provincial dels Jocs Esportius, que es celebraran aquest proper cap de setmana a Ontinyent, així com especialment per la final que va a disputar l’equip de futbol sala femení.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat