Cada beca serà per a especialitats diferents

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ofereix comptarà amb quatre estudiants en pràctiques en els mesos d’estiu gràcies al programa ‘la Dipu et beca’ de la Diputació de València. Esta beca tindra una duració de dos mesos ccomençant l’1 de juliol i acabant el 31 d’agost. Estes beques van dirigides a joves majors de 18 anys, estudiants universitaris i de Formació Professional, que vullguen realitzar pràctiques durant l’estiu.

Les rames ofertades d’ enguany seran: 1 beca que pertany a l’àrea administrativa i empresarial, 1 beca de l’àrea de turisme, una altra que pertany a l’àrea de imatge i so (informàtica) i l’última que pertany a l’àrea de serveis socioculturals i a la comunitat.

“És una nova oportunitat que tenen els joves per a seguir formant-se i agafar experiència a l’àmbit laboral, perquè amb l’actual situació econòmica és més complicat aconseguir treball”, ha manifestat Vicent Muñoz, regidor de Promoció Econòmica.

Les sol·licituds per a poder obtindre la beca es poden presentar fins divendres dia 25 de maig a la planta baixa de l’ajuntament, adjuntant els mèrits que es requereixen a les bases. Estes quatre beques se sumem a les quatre ja ofertades per l’ajuntament amb el seu programa d’ocupació d’estudiants Primer Treball a la Font.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat