La Diputació finançarà a diversos municipis

Un total de 119.825 euros és el que percebran distints municipis de la Canal de Navarrés de la Diputació de València per tal d’atendre els seus serveis socials. Les localitats beneficiades seran Énguera (46.957 euros) i Anna, Bicorb, Xella, Estubeny i Navarrés que integren la Mancomunitat de la Canal de Navarrés (72.868 euros).

Les ajudes es destinaran a pagar salaris i seguretat social dels preofessionals dels equips socials de base, ajudes per al manteniment de centres socials, i ajudes per a prorames de prestacions bàsiques (programes d’informació, assessorament i orientació, programes d’emergència social, programes d’ajuda a domicili, clubs de convivència, programes de cooperació social i programes d’intervenció per a la prevenció i inserció social).

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat