Roger Cerdà i Rafa Llorens, regidors del PSPV

Tampoc serà este any quan es faça el sobreeixidor del col·lector central de Xàtiva, així ho va admetre l’alcalde Alfonso Rus durant l’últim ple municipal, justificant-ho dient que “no hi ha diners”. Des del PSPV el regidor Rafa Llorens ha lamenat este anunci recordant que el projecte “es va realitzar fa més de 12 anys”, i que el cost estimat era de més de 2,3 milions d’euros.

Però Llorens també apuntava que el projecte havia d’estar subvencionat per la Conselleria d’Infraestructures i que es va licitar l’any 2009 adjudicant-se a SEDESA (empresa propietat de la família de Juan Cotino, President de les Corts -PP-); no obstant “fins al moment, no tinguem més notícies que les recents manifestacions del senyor alcalde”, apunta el regidor. Així afegeix que “no es comprèn com una obra licitada i segons la Llei, amb consignació pressupostària, ara, diguen que no hi ha diners“.

Llorens afirma que el PSPV fa temps que demana esta infraestructura “atès que és la solució als problemes que es generen tots els anys amb motiu de les pluges, que fan que es produïsquen inundacions en la part baixa de la ciutat i en la zona del polígon C“.

A més a més el regidor socialista recorda a l’alcalde “el seu compromís amb els propietaris de les parcel·les d’este polígon que en el seu moment van permetre la cessió de la zona verda prevista al principi, a l’Ajuntament, i que el senyor Rus posteriorment va requalificar com a industrial, la qual cosa va generar uns ingressos de més de 2 milions d’euros”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat