Tormo (PSPV) i Albert (Compromís) mantenen el pacte de govern

El PSPV ha reafermat en que mantindrà el Pacte per Albaida que va signar amb Compromís per governar la localitat i del qual la setmana passada es va despenjar el regidor d’UCiD, Joan Antoni Juan Perona, en anunciar la seua dimissió com a responsable d’Hisenda. No obsant des de les files socialistes s’ha demanat a l’oposició que ara conformen PP i UCiD que no aprofiten la minoria del govern per fer polítiques “partidàries”, a més que els ha instat a la “defensa dels interessos generals del poble”.

Així, després de l’executiva local celebrada ahir dimecres per tractar únicament la nova situació del govern municipal anuncien que mantindran el pacte “per tal de complir els desitjos de canvi que els ciutadans”, i perquè “ha d’haver un abans i un després en la política municipal per diferenciar-se nítidament del passat govern del PP”. Afegeixen també que l’equip de govern ”està treballant en la bona direcció per tal de solucionar els problemes heretats del govern del PP“, però alerten que “donada la situació actual a conseqüència de les mesures que el Ministèri d’Hisenda i Administracions Públiques ha posat en marxa, cal una participació de tota la societat albaidina per a salvar a Albaida“.

Per una altra banda el PSPV ha volgut transmetre a ciutadans, treballadors municipals i proveïdors  ”tranquil·litat i esperança en la recerca de solucions a la situació de fallida econòmica i els problemes del deute heretat”. Amb tot afirmen que s’està treballant amb les distintes institucions coordinant-se amb els altres municipis que també han patit el rebuig del seu Pla d’Ajust per finançar el pagament a proveïdors per part del Ministeri d’Hisenda, per tal de solucionar el problema conjuntament. No obstant els socialistes afirmen que “la nostra realitat és extraordinària, per això demanem una solució personalitzada i extraordinària”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat