L'Hotel d'Associacions es va presentar la setmana passada

El PP d’Ontinyent ha negat la xifra de 128.000 euros d’estalvi en lloguers de locals que s’aconseguirà amb el nou Hotel d’Associacions, xifra anunciada pel govern municipal. Així els populars rebaixen en vora 100.000 euros assegurant que “l’únic canvi a la baixa sobre lloguers que s’ha produït és de 35.000 euros que corresponien al lloguer del local situat en el carrer Francisco Cerdà i que albergava a diferents associacions”.

Des del PP afirmen que la quantitat anunciada pel govern és fruit del seu “afany de vendre fum infectat de mentides”, i reprotxen al govern encapçalat pel socialista Jorge Rodríguez que “el tripartit recorre a les mentides per a vendre en premsa un suposat estalvi que, al final, després de comprovar les xifres, no és real”.

Però a més a més els populars asseguren que les xifres d’estalvi pressupostari “que constantment i de forma repetitiva facilita a la premsa el govern ontinyentí” són “una gran mentida”. Conclouen que Rodríguez “està obsessionat més que en estalviar, en que cale la gran mentida del seu missatge”.

Contestació del govern

Davant estes afirmacions des del govern unicipal s’ha afirmat que és “preocupant que el principal partit de la oposició s’opose a una reducció tant important en les despeses en lloguers”. Així des de l’executiu s’ha recordat que les xifres anunciades “són públiques”, i que l’estalvi de 128.000 euros “es pot comprovar descarregant-se de la web municipal els pressupostos de 2012″.

Conclouen així que “amb una simple resta, es pot traure la xifra d’estalvi respecte als lloguers que es pagaven en l’etapa del PP, uns diners que ara, amb la gestió del Govern d’Ontinyent, es poden destinar a altres necessitats bàsiques de la població”

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat