José Antonio Calabuig Oviedo

Els regidors del govern municipal d’Ontinyent contestaran a les preguntes dels veïns de la ciutat a través dels ‘Encontres digitals’ que es realitzaran a través de Facebook i que encetarà el responsable de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo. Des del consistori s’explica que el que es pretén és emprar les xarxes socials a Internet per acostar la gestió municipal a la ciutadania.

D’esta forma des d’ahir dimarts i fins al pròxim 27 de maig els internautes que ho desitgen podran plantejar preguntes que s’hauran d’adreçar al Facebook de l’Ajuntament per missatge privat, a l’apartat de ‘Contacte’ o al correu ontinyentgo@gmail.com. Posteriorment es publicaran tant les preguntes com les respostes a mena d’entrevista digital.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha avançat que “la idea és realitzar un encontre digital al mes” i així donar “un nou impuls als espais propis posats en marxa per l’ajuntament a Facebook“. Els encontres digitals, la posada en marxa dels espais web municipals a les xarxes socials, o la recent renovació de l’Oficina Virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent són algunes de les propostes que s’inclouen al Govern Obert, el programa d’immersió de l’Ajuntament d’Ontinyent a les noves tecnologies.

Este programa al seu torn forma part del pla global ‘OntinyentGO!’ subvencionat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, dins del qual s’emmarquen també altres mesures encetades pel Govern Local com la creació d’una versió multimedia del nou Butlletí d’Informació Cultural; la posada en marxa de la Tenda Virtual de l’Ajuntament, o la imminent creació d’una xarxa wi-fi gratuïta als espais públics.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat