Javier Aparicio

Javier Aparicio, secretari general de la formació juvenil del PP Nuevas Generaciones (NNGG) d’Ontinyent ha estat escollit com a compromissari per participar en el 13è Congrés del PP de la Comunitat Valenciàna que se celebrarà a Alacant els pròims 19 i 20 de maig.

Aparicio represntarà no sols a la ciutat, sino també a les comarques de la Vall d’Albaida, la Vall d’Aiora, la Canal de Navarrés i la Ribera Baixa, segons s’ha informat des de NNGG.

El secretari general de la formació juvenil considera que esta és una “gran notícia” per al col·lectiu local “perquè es demostra així la importància dels joves d’Ontinyent per al PPCV, doncs en tota la Comunitat Valenciana seran un total de 31 els compromissaris de Nuevas Generacions i, el fet que un d’ells represente a Ontinyent és motiu per a sentir-nos orgullosos”.

Des de NNGG ja s’ha anunciat que “anem a donar suport la gestió realitzada per Alberto Fabra, li donarem tot el nostre suport a través del nostre compromissari perquè tinga el màxim suport possible”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat