Les jornades de convivència es faran a l'ermita de Sant Vicent

Les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida han organitzat la 9a Setmana de Vacances Musicals que tindrà lloc del 8 al 14 de juliol a l’Ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent. Estes jornades consisteixen en 6 dies de convivència en els quals els alumnes estan en un ambient musical, estant guiats i dirigits pel professorat del curs i pels monitors especialitzats.

Els professors d’aquesta Setmana de Vacances Musicals són: Enrique Calabuig (piano), Óscar Costa (guitarra), Aurora Sanchís (violí i viola), Emilio Oltra (flauta), Cristian Olivares (clarinet), Luis Carbó (saxofó), Miguel Angel García (trompeta), Ximo Soler (trompa), Juan Carlos Bataller (trombó, bombardí i tuba), Jordi Sarrió (percussió) i Patricia Moreno (fasolet).

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat