Programa d'actes de l'homenatge a Estellés

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida ha organitzat a Ontinyent un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés i a la seua obra amb la “intenció múltiple de fomentar la participació integradora i multidisciplinària, a més de descobrir, donar a conéixer i fomentar l’interés per l’obra” de l’escriptor de Burjassot. Expliquen així que “l’objectiu no és fer un homenatge de professionals de la poesia, de l’art, de la paraula…, sinó gaudir de la participació col·laborativa, solidària i integradora de totes aquelles persones interessades en aportar allò millor que hi tenen”.

L’homenatge, en el que col·laboren també l’Ajuntament d’Ontinyent, l‘IEVA, Vilaweb i la Fudació Salvador Mollà pretén “generar un espai de trobada i ajuntar aquelles persones que coneixen i admiren l’obra d’Estellés, amb aquelles altres que encara no el coneixen, o bé amb qui vol aprofundir en el plaer de la lectura d’aquest poeta”. L’homenatge constarà de tres parts com són una exposició, un recital i un ‘sopar estellesià‘.

Per començar demà divendres 4 de maig s’inaugurarà a les 20h al Centre Cívic del Llombo una exposició que podrà visitar-se fins el dissabte 19 de maig. Artistes de diverses procedències artístiques i geogràfiques compartiran i oferiran les diverses visions que han general arran de la figura i obra d’Estellés.

Dissabte 5 de maig tindrà lloc un recital a la Sala Gomis, des de les 18h una vintena d’obres d’Estellés inundaran la sala acompanyades de música, ball i passió. Cal destacar que hi ha moltes persones que hi participen amb obres pròpies inspirades en Estellés, moltes inèdites; al recital es podrà comptar amb la presència d’alguns membres de la família de Vicent Andrés Estellés.

Finalment també dissabte a les 21,30h a la Fundació Salvador Mollà haurà un sopar estellesià que donarà entrada a una ‘jam estellesiana’ sessió més informal i improvisada sobre el poeta.

L’entrada a tots els actes serà gratuïta, mentre que per al sopar es pagaran 3 euros (picadeta) o 7 euros (entrepà i picadeta). Els tiquets es poden comprar a la seu del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (Carrer Jaume I el Conqueridor, 13) fins el dijous 3 de maig.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat