Josep Francés

El regidor d’Hisenda d’Ontinyent, Josep Francés, ha criticat que el PP de la localitat en el passat ple no donara suport a l’aplicació d’una taxa pels caixers automàtics als bancs per l’ocupació de l’espai públic, contraposant-ho al fet de que el Govern Central haja decretat incrementar en un 10% l’Impost sobre Béns Immobles (IBI).

Francés afirma que l’ajuntament “havia decidit congelar els impostos municipals en moments de crisi” però que els veïns de la ciutat “quan vagen estos dies a pagar el rebut de l’IBI, es trobaran amb la sorpresa d’una apujada injusta i inoportuna“. El regidor lamenta la situació afirmant que el govern municipal “havia decidit no apujar este any la Contribució perquè no és el moment de sagnar a les famílies”; d’esta forma assegura el responsable municipal que el PP cau en una “contradicció” en l’aplicació d’estos impostos.

Recorda Francés que el passat mes d’octubre, en presentar la modificació de les ordenances municipals “ni l’Impost de Bens Immobles, ni l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica ni el d’Activitats Econòmiques s’incrementaven”. No obstant lamenta que “el Govern de Rajoy, pujant l’IBI, ha fet el contrari del que van prometre en campanya”.

Conclou el regidor de Compromís que la situació davant estos impostos del PP “demostra quina és la manera de veure les coses d’uns i d’altres”, assegurant que “mentre el Govern d’Ontinyent pren mesures com congelar els impostos”, el PP “ordena pujar un 10% l’IBI als veïns i es nega a cobrar als bancs“. En definitiva, apunta Josep Francés, “nosaltres podem dir en veu alta que defensem els interessos de la ciutadania per damunt de tot, mentre altres hauran d’explicar el per què de contradiccions com aquesta”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat