Els estudiants provenen de la ciutat de Cziesyn

Un grup de 22 estudiants polonesos que es troben d’intercanvi educatiu a Ontinyent han sigut rebuts este matí de dimecres a l’ajuntament per l’alcalde de la ciutat Jorge Rodríguez i pel regidor d’Educació Pepe Pla. Els estudiants, provinents de la ciutat de Cziesyn, estan des d’ahir dimarts i fins al proper dia 8 de maig a Ontinyent, on pernocten a les cases dels alumnes del Col·legi La Concepción que al seu torn ja es van desplaçar a Polònia el passat mes de març.

Al programa d’activitats previst per a estos dies, els estudiants polonesos visitaran indrets d’Ontinyent com el casc antic i el Pou Clar, i també realitzaran desplaçaments a Benidorm, València, Bocairent o Fontanars dels Alforins.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat