Les fogueres de Sant Vicent compleixen 65 anys

La Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig (l’Alacantí) realitzarà unes jornades de convivència este cap de setmana a Albaida en les quals s’aprofitarà per triar d’entre totes les candidates de les diverses fogueres a la Bellea del Foc 2012, festes que enguany compleixen 65 anys a la localitat.

L’Ajuntament d’Albaida ha informat que farà una recepció oficial en el seu honor el dissabte a les 18h. L’acte començarà a la Glorieta, on les Autoritats municipals, el Grup de Danses ‘la Vall’ i la Colla de Xirimiters i Tabaleters ‘la Pedrera’ rebran a la comitiva de Sant Vicent del Raspeig. Després d’una exhibició dels balls típics de la ciutat, realitzaran una cercavila fins l’ajuntament on es realitzarà la recepció amb la participació del President de la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig, en David Serrano Congost, un representant de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i Josep Antoni Albert, alcalde de la ciutat, que els donarà la benvinguda. Posteriorment hi haurà un vi d’honor a la Tourist Info d’Albaida.

El diumenge el col·lectiu de Sant Vicent del Raspeig continuarà les seues activitats amb una visita guiada pels principals atractius turístics de la ciutat i la tria, per part del jurat, de la Bellea del Foc.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat