Els alumnes van ser rebuts pels regidors Torró i Cuesta

Un grup de 16 alumnes del Projecte Trèvol, el programa d’integració social i laboral de persones discapacitades de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, van visitar ahir dimarts l’Ajuntament d’Ontinyent. La visita estava emmarcada a les activitats del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’Auxiliar d’Oficina al qual estan participant, i els va permetre conèixer de prop les instal·lacions municipals, amb especial detall als magatzems municipals i el departament de reprografia i enquadernació.

Els alumnes, acompanyats en tot moment per la professora Trini Serna i guiats per la tècnica del departament d’educació, van ser rebuts al despatx d’alcaldia pels regidors Rebeca Torró i Manuel Cuesta.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat