L'Arquebisbat està organitzant la peregrinació

L’Arquebisbat de València està preparant una peregrinació juvenil denominada ‘Ruta Gent Jove’, que partirà el pròxim 5 de maig des d’Agullent fins a Ontinyent amb motiu de la celebració en esta localitat de l’Any Sant Marià en commemoració del 350 aniversari de les festes en honor a la seua patrona, la Immaculada Concepció.

La peregrinació, dirigida a joves a partir de 16 anys i als seus educadors, està sent organitzada conjuntament per la comissió diocesana per a la Infància i Joventut de l’Arquebisbat i l’Equip de Pastoral Juvenil i Vocacional de la Vida Consagrada a València.

La iniciativa ha sigut ara represa després que es realitzara durant diversos anys en la diòcesi, i consisteix en la peregrinació durant un dia, amb la finalitat de “guanyar el Jubileu i compartir i ser testimonis de la nostra alegria pasqual”, segons ha indicat el president de la comissió diocesana, Óscar Benavent, que ha mantingut aquest matí una reunió preparatòria amb tots els coordinadors de l’àrea de joventut dels arxiprestats de la diòcesi.

Els viatges fins a Agullent es realitzaran en autobusos que partiran des de cada rectoria territorial o també per compte propi, acudint en este cas els pelegrins directament a l’ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent, on començarà la jornada a les 9h.

A continuació, es desenvoluparà l’eixida a peu cap a Ontinyent, on està prevista l’arribada dels joves a les 13h. Una hora més tard, la parròquia de Santa Maria acollirà la celebració d’una missa, presidida per l’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro. Finalment, després del menjar i la realització de diverses activitats, la peregrinació tornarà a les 18h.

Les inscripcions podran efectuar-se a través de la pàgina web www.redjoven.org, i del mail jovenesvalencia@gmail.com.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat