Hospital de Xàtiva

El departament de salut Xàtiva-Ontinyent està nominat a millor departament de salut en la tercera edició dels Premis Sanitària 2000 organitzat per la Generalitat. Des de l’organització es destaca que este va ser el departament millor posicionat en els acords de gestió i destaquen el nombre d’intervencions que es van aconseguir en 2011.

El gerent del Departament, Julián García del Caño ha reconegut “que sols pel fet d’estar nominats ja és un assoliment, ja que este departament compta amb grans professionals que cada dia s’esforcen a millorar la qualitat assistencial”.

A més a més el depatament Xàtiva-Ontinyent també opta a categoria de millor acció infermera on es reconeix la labor que ha realitzat la infermera Concha Oliver de l’Hospital Lluís Alcanyís, dins del seu càrrec com a supervisora en Urgències i el seu suport a la implantació del triatge, mètode de selecció i classificació que determina la gravetat i prioritat dels pacients, millorant així la qualitat d’urgències de l’hospital.

Els premis estan dividits en diferents categories, cadascuna d’elles amb 4 candidats que han sigut primer seleccionats pel Comitè Editorial de Sanitària 2000 i posteriorment triats per un jurat format per professionals de la sanitat espanyola.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat