La revista no té periodicitat fixa

L’ontinyentina Edicions Babylon ha llançat ‘Templum Digital Art Collection’, una revista d’art digital totalment gratuïta i nova que està disponible per a tots els usuaris amants d’este gènere artístic en cinc idiomes: castellà, anglès, francès, alemany i italià. Des de l’editorial expliquen que este nou llançament forma part del seu compromís de “difondre i promocionar el talent dels nombrosos dissenyadors digitals que lluiten per fer-se un buit en el mercat”.

Edicions Babylon explica que el seu objectiu és “donar cabuda entre les seues pàgines a il·lustradors realistes, de còmics, de videojocs, etc, amb el propòsit de traslladar al lector a una altra realitat: la dels colors i la imaginació”. A més a més afegeixen que la iniciativa pretén “promocionar i donar suport als artistes, donant-los a conèixer a través d’un format senzill i fàcil d’aconseguir i llegir”.

Este primer nombre compta amb reproduccions artístiques digitals originals de vuit artistes de reconegut prestigi i amb un gran impacte en les xarxes socials: Ulyana, Regener, Leonardo, Marta Nael, Viktor Fetsch, Maribel Moneder, Jorge Monreal i Paul Scott Canavan.

‘Templum’ no té una periodicitat determinada, i està oberta a col·laboracions de tot tipus d’artistes que vulguen participar en aquesta labor de difusió de la cultura i l’art digital i realista.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat