Els xiquets reben un carnet de la biblioteca

Amb motiu de la celebració del Dia del Llibre l’Ajutament de Canals ha organitzat una sèrie d’activitats, entre les quals es troba la visita a la biblioteca per part dels alumnes de tots els col·legis de la localitat.

Estes visites s’han programat per al passat divendres i per a demà dilluns 23 d’abril, Dia del Llibre, les quals tenen com a finalitat “donar a conèixer la biblioteca als més xicotets i gaudir de les seues instal·lacions”, visita que es completa amb la visita a la ràdio municipal.

Cadascun dels escolars que participen en esta visita se’ls fa lliurament del carnet de la biblioteca perquè puguen utilitzar els seus serveis així com unes fitxa per a acolorir i un marca pàgines per als seus llibres.

Articles relacionats

 

Tags: ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat