La bandera republicana està a l'Ajuntament d'Ontinyent

Hui 14 d’abril es commemora el 81è aniversari de la proclamació de la II República Espanyola, amb tal motiu, i després d’aprovar-se al consistori municpal una moció a instàncies d’Esquerra Unida, cada any es penjarà en este dia una bandera tricolor republicana per recordar esta efemèride a l’ajuntament.

La commemoració es realitza no sols per retre homenatge a este règim democràtic que es va desenvolupar des de 1931 fins que va ser derrotada en la Guerra Civil de 1936-1939 instaurant-se la dictadura franquista, sinó també pels seus valors com l’aprovació del sufragi femení, l’educació universal i l’estat laic.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat