Vicente del Bosque i el trofeu del Campió del Món

Esta vesprada la ciutat de Xàtiva rebrà la visita de la Copa del Món de futbol guanyada per la selecció espanyola en el Mundial de Sud-àfrica 2010, trofeu que vindràacompanyat pel seleccionador campió del món, Vicente del Bosque, i del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar.

Esta visita s’emmarca dins l’homenatge que es retrà hui al desaparegut col·legiat Francisco Cardós, quan es compleixen els 45 anys de l’ascens e l’únic àrbitre de Xàtiva que ha dirigit partits de Primera Divisió, i a més va ser l’impulsor de la creació de la delegació d’àrbitres de Xàtiva.

La Copa del Món serà exposada a la Casa de la Cultura de 16 a 20h, mentre que del Bosque i Villar participaran en l’homenatge i rebran l’escut de la ciutat de mans de l’alcalde, Alfonso Rus, a més també de la pròpia família de de l’àrbitre en este homenatge pòstum.

Els actes començaran a les 12h amb l’obertura de l’exposició a la Casa de la Cultura, a partir de les 19h s’inaugurarà una exposició de fotografies i objectes arbitrals de Cardós i a partir de les 20h es farà l’acte institucional coordinat pel periodista xativí Pepe Gutiérrez, acompanyat d’un debat sobre el present i el futur del futbol espanyol.

Al costat de Villar, del Bosque i Rus prendran part Vicente Muñoz, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana; José Miller, president del comitè territorial d’àrbitres; Jorge Pérez, secretari de la Federació Espanyola de Futbol; Pedro Cortés, delegat de la selecció i ex president del València CF; i Fernando Giner, ex jugador internacional i de l’equip valencianista.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat