L'incendi s'ha produït a 800 metres de la població

El Consorci de Bombers de València ha informat que ha controlat l’incendi declarat esta vesprada al barranc de Rentaguanyes a la localitat de Bèlgida, a uns 800 metres de la població.

Els bombers apunten que les flames han afectat totalment a l’empresa Glass Plásticos i a una altra empresa de reciclatge. Així expliquen que estan pendents del sentit del vent per si el fum arriba a la població i han de confinar algunes vivendes.

Des del cos de bombers s’ha afegit que l’incendi, que s’ha generat sobre les 17,15h a un canyar i s’han hagut de mobilitzar unitats dels parcs d’Ontinyent, Xàtiva, la brigada de Rugat i el sergent d’Alzira; les tasques d’extinció s’allargaran durant tota la nit i se sumarà una coordinació forestal, oficial de guàrdia, dos mitjans aeris i dotació d’Alzira.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat