Baketà ha actuat a la 35a Marató de Barcelona

El grup de percussió albaidí Baketà ha aconseguit el tercer premi al millor grup d’animació de la 35a Marató de Barcelona com a grup d’animació, cita en la que van participar més de 40 agrupacions que ambientaven la marató a tot el públic assisten.

La Zurich Marató de Barcelona d’este any contava amb més de 20.000 corredors acreditats consolidant-se com un dels esdeveniments esportius més importants d’Europa. Per això,multitud de visitants aglomeren la ciutat catalana fins a arribar als 50.000 en este any, ja que, l’esdeveniment serveix de promoció per a aquelles empreses dedicades a l’esport d’atletisme.

La popularitat que arrossega esta marató va ser la raó per la qual Baketà va decidir anar-se’n cap a Barcelona. Per al grup va ser un temps lúdic de visita per la ciutat comtal i a més promocionar els seus ritmes i balls per augmentar així el seu abarcament d’actuacions, ja que, durant tot l’any en realitzen més de 100 per tota la nostra comunitat.

Per a Baketà ja tenen en la seua agenda apuntada la data per al 2013 ja que “creguem que participar en aquest tipus d’esdeveniments ens fan madurar com a músics a més gaudim de la bona música que sempre interpretem”.

Articles relacionats

 

Tags: ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat