El PSPV també denuncia irrelaritats en les obres

El PSPV de Moixent ha denunciat que les obres de construcció del pavelló cobert s’han aturat perquè l’empresa contractista sols ha cobrat 172.000 euros davant les 941.403,12 euros que s’han certificat. El portaveu recorda que les obres es van adjudicar el 31 de març de 2010 per un import de 908.442,60 euros i un termini d’execució de 344 dies, però que “dos anys després les obres no han finalitzat, la Generalitat no paga, s’ha certificat més diners del contracte signat, ens demanen interessos de demora i es paralitzen les obres”.

Des de les files socialistes s’explica que el govern municipal de Vicente Dubal (PP) ha informat de la paralització de les obres i de la seua suspensió temporal “a instàncies de l’empresa adjudicatària”, obres que estan incloses dins del Pla d’Instal·lacions Esportives 2007-2012. El pla està finançat a parts iguals per la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de Moixent per un import global de 406.286,13 euros i pel Pla Confiança amb un import de 560.073,05 euros.

De la Piedad ha denunciat que amb esta situació “la Generalitat Valenciana està arruïnant a l’Ajuntament de Moixent amb el vist-i-plau de l’alcalde Vicente Dubal, que no s’atreveix a protestar al President de la Generalitat perquè ens pague el que ens deu”. Però lamenta el portaveu socialista que ara “hem d’obstinar-nos i pagar interessos per a afrontar el nostre compromisos econòmics perquè la Generalitat no paga perquè no té diners, bé per a la Fòrmula 1 i per a les torres de Calatrava“.

Irregularitats

A banda Josep Lluís de la Piedad també alerta que l’obra “està plena d’irregularitats, ja s’han certificat més diners que el contracte establia i l’obra encara està a un 70% de la seua execució, les certificacions no s’ajusten amb l’execució de les obres i s’incompleixen els terminis d’execució d’acord amb el contracte signat”. Conclou el regidor que “no ens paguen el que ens deuen de la Generalitat, no paguem al contractista, ens demanen interessos de demora, no es compleix el contracte d’execució, no es realitzen les obres de millora, i no sabem quan finalitzaran les mateixes i qui pagara l’increment d’obra”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat