Jorge Rodríguez va rebre als atletes al seu despatx

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt amb el regidor d’Esports, Pepe Pla, va rebre ahir a tres atletes ontinyentins que han aconseguit destacades fites a les seues respectives categories: el veterà Antonio Navas i les joves atletes Àngela Pascual i Júlia Rico, acompanyades pel seu entrenador, Fran Mollà.

Àngela Pascual es va proclamar el passat mes de febrer campiona autonòmica infantil a la prova dels 500 metres llisos al velòdrom Lluís Puig de València, registrant una marca de 1:26 que suposa la desena millor marca d’Espanya a la temporada. Júlia Rico va quedar sisena al Campionat Autonòmic de Cross, classificant-se per al Campionat d’Espanya que va tenir lloc en A Corunya el passat dia 11 de març, on va quedar com a 5ª millor representant valenciana i 9ª amb l’equip autonòmic.

Per la seua banda, Antonio Navas, que ja compta amb un extens palmarès com a atleta veterà, s’ha proclamat per tercera volta consecutiva Campió d’Espanya en categoria veterans de més de 50 anys a les proves de 800 i 1.500 metres llisos, classificant-se per al Mundial d’Atletisme de Veterans en Pista Coberta que tindrà lloc del 3 al 8 d’abril a Finlàndia.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat