Roger Cerdà

El portaveu del PSPV de Xàtiva, Roger Cerdà, ha fet una crida als treballadors perquè secunden la Vaga General del 29M de dijous, suport a la vaga que esprodueix després que ja es posicionaren en el mateix sentit els col·lectius xativins de Compromís i EU que a més animaven a la ciutadania a participar “activament”.

Cerdà ha manifestat que este “és el moment de reaccionar i parar una Reforma Laboral que mutila els drets dels treballadors d’este país i que ens porta cent anys enrere”. D’esta forma assegura que “davant d’una agressió contra la classe treballadora d’aquest tipus no podem quedar-nos de braços creuats, hem de secundar la vaga i manifestar el nostre més absolut rebuig a les mesures que vol portar a terme el govern de Mariano Rajoy

En el mateix comunicat el dirigent socialista ha aprofitat per mostrar també el seu rebuig a les retallades portades a terme en els serveis públics per part de la Generalitat, retallades que, en el cas de la Sanitat, “posen en perill la qualitat de l’assistència sanitària que reben els ciutadans, ridiculitzant el treball dels funcionaris davant l’opinió pública“. Lamenta així que el PP “entén la salut com un negoci i no com un dret, per això s’ha dedicat a deixar en mans d’empreses privades la gestió d’hospitals i de la pròpia atenció primària”.

Detalla el regidor del PSPV que “totes aquestes retallades estan portant greus conseqüències al nostre Departament Sanitari com són que una ambulància del SAMU no disposa de metge, que els medicaments no estiguen a l’abast del ciutadà, que la llista d’espera es quadruplique en una porta d’urgències i que en els centres de salut per falta de substituts els professionals tinguen que fer el treball dels companys amb el risc que pot ocasionar”.

Pel que fa al sector de l’Educació Cerdà critica que “la mala gestió i els retalls del Govern popular estan portant a un retard de més d’un any en els pagaments de les despeses dels centres públics; el programa d’educació compensatòria ni s’ha aprovat ni subvencionat i s’ha suprimit dels centres públics de Xàtiva i tota la Comunitat Valenciana; hi ha retallades en les beques de menjador per a les famílies més necessitades; les baixes per malaltia no es cobreixen; s’han suprimit els programes d’atenció a la diversitat i diversificació curricular de 3r d’ESO; alguns grups d’ESO tenen més alumnes per classe del que mana la llei”.

A tot això Roger Cerdà suma “la campanya de desprestigi dels polítics del govern a la figura del professorat, donant a entendre que es treballa poc i es cobra massa. Per això no ens podem quedar callats, hem de eixir al carrer i fer el possible per a modificar aquesta realitat”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat