Els bombers compten amb assistència de mitjans aeris

Un incendi declarat a primeres hores d’esta vesprada en un barranc del terme de Quatretonda afecta a una zona de pineda, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

El foc s’ha iniciat, per causes no precisades, al voltant de les 13h en un barranc situat entre els termes de Quatretonda i la Pobla del Duc. En l’extinció de l’incendi, que contínua actiu encara que la seua evolució és favorable segons fonts del Centre de Coordinació d’Emergències, intervenen unitats de bombers de Xàtiva i Ontinyent, brigades forestals de Castelló de Rugat, Xàtiva i Llutxent, així com un helicòpter i una avioneta Air Tractor.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat