L'ambaixador Cristià Quique Climent

L'ambaixador Moro Gaspar Alcaraz

Després de les festes del Mig Any d’Ontinyent, les comparses de Moros Espanyols i Almogàvers han continuat els seus preparatius amb els assajos de les Ambaixades que hauran d’interpretar en les Festes de Moros i Cristians.

Diumenge passat, al paratge de Morera a la partida de la Solana, es van recitar els versos de Joaquim Cervino després d’un esmorar compartit per 91 persones entre les quals es trobaven el president, vicepresident, secretari i alguns membres de la Junta de Govern de la Societat de Festers. d’esta forma l’ambaixador Cristià, Quique Climent, amb el seu abanderat, Víctor Climent, dels Almogàvers, junt amb l’ambaiador Moro, Gaspar Alcaraz, amb el seu banderer, Alejandro Garrido, dels Moros Espanyols, van interpretar els èpics versos, no faltant els respectius comentaris i aplaudiments pel bon nivell que estan mostrant i que prometen.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat