El grup d'EU afirma que exercirà el seu dret a la vaga

El grup municipal d’Esquerra Unida d’Ontinyent ha manifestat la seua “adhesió i participació a la convocatòria de vaga general” convocada pels sindicats CCOO i UGT el proper dijous 29 de març. Així EU, com ja van anunciar els seus companys de Xàtiva, ha anunciat que “es bolcarà en aquesta convocatòria per fer front i mostrar la nostra negativa davant el decret de reforma laboral aprovada pel PP al govern de l’Estat, reforma que a més de ser injusta és ineficaç, ja que provocarà més atur i incidirà encara més en la depressió econòmica que vivim a l’actualitat. Una vegada més assistim impassibles a un nou atac a l’estat del benestar i a una nova davallada de drets laborals i socials”.

Per este motiu EU ha anunciat que han informat al Departament de Personal de l’ajuntament a l’alcalde del mateix que els membres d’este grup polític cessaran la seua activitat durant este dia, per tal que això es tinga en compte als efectes retributius que puga tenir . Així afirmen que “el nostre lloc el proper 29 de març s’hi trobarà al carrer juntament a tots aquells que democràticament vullguen exercir el seu dret a vaga i mostrar la seua oposició més rotunda a aquesta Reforma Laboral“.

Conclou d’esta forma que el 29M el grup d’EU “exercirà el seu dret de vaga i participarà durant tota la jornada de les mobilitzacions i manifestacions que es convoquen”, acabant fent una crida a la població i a la militància a donar suport a la vaga.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat