Julio Alberto i Pepe Pla van visitar les instal·lacions esportives

L’ex jugador del FC Barcelona Julio Alberto Moreno ha visitat Ontinyent per conéixer de primera mà les instal·lacions esportives davant la possibilitat de que puguen acollir un campus FCBEscola, de l’escola esportiva del Barça. L’ex jugador barcelonista, que va estar a Ontinyent en qualitat de director adjunt de l’escola de futbol, va estar acompanyat pel tècnic del campus Carles Martorell i va conversar amb l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i amb el regidor d’Esports, Pepe Pla.

El campus formatiu, que en el cas de fer-se tindria lloc als mesos de juny o juliol, adreçat a xiquets d’entre 6 i 15 anys. Els FCB Camp són responsabilitat de la Direcció de l’FCBEscola, que aporta els tècnics, el programa de treball i marca les directrius d’aquests esdeveniments. Estos se centren en la formació de joves futbolistes en etapa formativa, i entre els seus objectius estan facilitar l’aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del futbol d’acord amb els mètodes de treball utilitzats pel planter del Barça. El campus a més també suposa participar en activitats paral·leles formatives, lúdiques i recreatives; donar a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva, i fomentar la convivència entre xiquets i xiquetes en edats de formació de diferents procedències, cultures i inquietuds.

El regidor Pla va acompanyar a Julio Alberto en un recorregut per les instal·lacions esportives, així com per altres llocs de la ciutat. Pla a més explicava que esta visita és fruit del treball conjunt de la regidoria d’Esports amb la Penya Barcelonista d’Ontinyent i la Fundació Esport Base Ontinyent, entitats a les quals el regidor agraïa el seu interès pel foment de la pràctica esportiva entre els joves.

No obstant Pla apuntava que la consecució d’este pla “no està tancada ni serà fàcil, ja que aquest campus està molt sol·licitat arreu del món, com demostra que ja s’ha realitzat a ciutats com ara Miami, Londres, Yokohama, Osaka o Roma“.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat