El suport a Alarte de la Vall d'Albaida ha sigut feble

Els socialistes de la Vall d’Albaida han aprovat la gestió del secretari general Jorge Alarte però ho han fet amb un fort càstic dels militants ja que l’informe de gestió sols ha obtingut un 37,5% dels vots a favor (6 vots), mentre que es va abstindre també un 37,5% dels militants (6 vots també), i el vot en contra del 25% (4 vots).

Esta aprovació es va dur a terme en el Congrés de restes del PSPV de la comarca, en el qual participen aquelles que no tenen suficients militants per elegir un delegat al 12è Congrés Nacional a Alacant. Cal recordar que anteriorment Ontinyent ja va fer una aprovació crítica de la gestió d’Alarte, mentre l’agrupació d’Albaida ha aprovat un total de 82 esmenes a la Ponència Marc.

El mateix Congrés socialista celebrat al Palomar va aprovar per unanimitat els quatre delegats que participaran en el congrés nacional del PSPV i que estarà integrat per l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre; l’exdiputada en Corts i exalcaldesa de Llutxent, Jeannette Segarra; Carmen Castelló, d’Aielo de Malferit; i l’ex tinent d’alcalde de Benigànim, Vicent Valor. Com ha suplents figuren l’alcalde del Palomar, Jordi Vila; Rosa García Pla, d’Atzeneta d’Albaida; Josefina Abad, de Llutxent, i David Mahiques, de Quatretonda.

D’una altra banda també es van aprovar totes les esmenes presentades a la Ponència Marc, mentre es va valorar especialment la intenció de recuperar l’estructura comarcal i l’elecció del secretari general per tots els militants.

El coordinador comarcal del PSPV, Jordi Vila, ha destacat el “consens” i la “normalitat” del Congrés de restes, i va agrair “la voluntat d’unitat que han expressat les agrupacions de la Vall d’Albaida, comarca que aportarà nou delegats al Congrés Nacional”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat