El Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març

Albaida

-5, 7 i 8 de març. De 17 a 18,30h a l’antic institut Curs d’autodefensa femenina a càrrec de la Policia local, la Guàrdia civil i Combat security.
-5 de març. De 18,30 a 19,30h a la Tourist info inauguració de la programació de l’Espai d’Igualtat i de l’exposició dels tallers de l’Escola d’adults.
-5 de març. A les 19,30h a la Tourist info conferència moderada per Neus Rubio, d’Info-dona: ‘La crisi té nom de dona’ a càrrec de Lola Vidal, delegada sindical d’UGT Sanitat; Anna Cuquerella, de la Unió de llauradors, i Vanessa Ruiz, empresària del sector d’alimentació.
-7 de març. A les 19h a la Tourist info taula rodona moderada per Iolanda Ibarra, periodista: ‘La dona del segle XXI’ a càrrec de Socorro Zaragoza, fiscal de Víctimes de la Fiscalia territorial de València; Viridiana Boluda, cap d’Estudis del CEIP Covalta; Mónica Nogueroles, empresària i presidenta del CB Gandia, i Inmaculada Pons, inspectora de Sanitat.
-8 de març. A les 19,30h a la Plaça Major ‘Marea violeta’: concentració i lectura de manifest a favor de la igualtat de dones i d’homes.
-9 de març. A les 22h al Cinema Odeon projecció de la pel·lícula ‘Las mujeres de verdad tienen curvas’.
-10 de març. A les 9,30h a la Glorieta ‘Excursió a peu pels senders dels nostres avantpassats’ a càrrec de Toni Conca.
-11 de març. A les 10h a la Plaça Major 4a Carrera de la dona.

Atzeneta d’Albaida

-1 de març. A les 19h al saló d’actes de l’Ajuntament campanya ‘Ser dona al sud 2012: La conca del riu Jubones (Equador): dona, aigua i desenvolupament’.
-6 i 8 de març. De 16 a 18h a l’Escola permanent d’adults taller ‘Creativitat, sanació i equilibri interior a través dels mandales’.
-7 de març. A les 18h a l’Escola permanent d’adults presentació de la Junta local contra el càncer.
-11 de març. A les 9,30h al Parc de la Salut de Carrícola 1a Trobada de dones d’Atzeneta d’Albaida, Carrícola i Bèlgida. Inclou la 4a Marxa a peu a Carrícola amb eixida a les 9,30h des de l’Ajuntament d’Atzeneta d’Albaida.
-4 de març. De 9,30 a 18,30h al Parc del 9 d’Octubre Trobada i dia júnior de l’Àrea de Montcabrer amb activitats al llarg de tota la jornada.

Benigànim

-De l’1 al 15 de març. A la Sala d’Exposicions del Carrer Montcada eposició de pintura ‘A través de la mirada’ de M. Dolores Aliaga Alcácer. De dilluns a dissabte de 18 a 20,30h i diumenge e 12 a 14h.
-7 de març. A les 15,30h a la Biblioteca Municipal taller ‘Amb D de dona’.
-8 de març. A les 18h a l’Espai Jove taler ’31 estratègies per a desenvolupar el teu potencial’.
-9 de març. A les 22,30h al Saló Bañuls Sopar-trobada de dones.
-10 de març. A les 17h des del parc de la Beata Inés Marxa de les dones.

Beniatjar

-4 de març. A les 16h des de l’ajuntament Caminata de la dona pel camí del Pinar. A les 18h a l’ajuntament repartiment a cada dona d’una planta.
-8 de març. A les 19h a l’ajuntament sessió de pilates.

Bocairent

-3 de març. A les 10h a la Casa de la joventut 10a concentració comarcal de mestresses de casa Tyrius. A les 18,30h a la Sala Joan de Joanes lliurament de premis del 3r Concurs de dibuix i de fotografia amb motiu de la Setmana de la dona.
-6 de març. A les 19h a la Casa de la joventut taller de memòria (1a part) impartit per Vicent Sampedro.
-8 de març. A les 17h a la Casa de la joventut taller de memòria (2a part) impartit per Vicent Sampedro. A les 19h a la Sala Polivalent de la Biblioteca pública municipal Avaluació del Pla municipal d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes 2011-2014. A les 20h a la Plaça de l’Ajuntament lectura del manifest i concentració amb motiu del Dia internacional de la dona treballadora.
-9 de març. A les 20h al Centre d’interpretació turística de Bocairent i de la serra de Mariola projecció del documental ‘Una llengua que camina’ amb l’assistència de la directora, Amanda Gascó, i sopar.
-10 de març. A les 19,30h a la Sala Joan de Joanes inauguració de l’exposició ‘Una altra mirada dels pobles de Centreamèrica’ i xerrada ‘La dona d’allí i la dona d’ací’ a càrrec d’Escoles solidàries.

Castelló de Rugat

-9 de març. A les 21h al Centre Social sopar de dones.

Canals

-6 de març. A les 19,30h al Centre Cultural Ca don José xarrada sobre sofrologia. A continuació intervindrà l’assistenta social municipal i la directora de l’EPA i lectura de diferents poesies i manifestos basats en el títol del programa, a càrrec de les alumnes de l’EPA, finalitzant amb la inauguració d’una exposició de pintura amb obres dels alumnes de l’Escola Municipal de Pintura.

La Font de la Figuera

-10 de març. A les 20h al Teatre Joan de Joanes acte benèfic amb refleió sobre la igualtat amb audiovisuals i actuacions. Els ingressos es destinaran íntegrament a finançar un augment de l’assistència domiciliària a persones dependents.

L’Olleria

-5 de març. A les 18h al Teatre Goya inauguració del programa d’activitats i de l’exposició fotogràfica ‘Caminant cap a la igualtat’. A continuació, projecció de la pel·lícula ‘En tierra de hombres’.
-6 de març. A les 9,30h des de la Font nova Marxa ecoturística al riu. De 16 a 19h aula taller del Centre social taller ‘La dona en la Història’. A les 19,30h a l’Escola d’adults Font nova taller de balls de saló.
-7 de març. A les 10,30h al Casal Jove jornada de portes obertes. A les 16h a l’aula taller del Centre Social taller d’incontinència urinària a càrrec de la matrona i fisioterapeuta del Centre de salut de l’Olleria.
-8 de març. A les 9,15h excursió a l’illa de Tabarca.
-9 de març. A les 14h als baixos del mercat municipal dinar de germanor. A les 19h trivial d’alimentació i de nutrició a càrrec de José Miguel Bellver Tormo.
-10 de març. A les 19h al Teatre Goya actuació de la rondalla Loreto Honoratina amb la col·laboració de l’Associació de balls de saló de l’Olleria.

Ontinyent

-2 de març. A les 17h al Saló de plens de la Mancomunitat conferència ‘Dona, aigua i Desenvolupament’ dins la campanya ‘Ser dona al sud’ a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat.
-6 de març. A les 17h al Saló de plens de la Mancomunitat projecció del documental ‘Comprar, tirar, comprar, la obsolescencia programada’, que donarà pas a un col•loqui moderat per Santi Sais, tècnic socioambiental de l’Ajuntament d’Ontinyent.
-8 de març. A les 17h conferència ‘La sexualitat de la dona en perspectiva: Evolució, canvis i adaptació’ del sexòleg municipal Xavier Marian De Dios amb la conferencia.
-9 de març. Sopar amb ball al restaurant Màgic, podent adquirir-se els tickets per al mateix a les oficines de Serveis Socials o Infodona en horari de matí fins el dia 6 de març, al preu de 12 euros.

La Pobla del Duc

-8 de març. A les 19h al centre social xarrada informativa sobre el càncer de mama a càrrec de la metgessa Andrea Boscà i en acabar berenar per als assistents.
-9 de març. A les 21h al centre social cinefòrum amb la pel·licula ‘Las chicas de la lencería’.
-10 de març. A les 19h al gimnàs de les escoles municipals taller de defensa personal per a dones.
-11 de març. A les 14h al centre social paelles i discomòbil.

Quatretonda

-3 de març.  Excursió a la Font de Parpegat a càrrec dels Amics del Buscarró
-7 de març. A les 16,30h al Saló d’actes de l’Ajuntament xerrada: ‘Ser dona al Sud’ a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat.
-Del 8 a l’11 de març. De 12 a 14h i de 18 a 20h a la Sala d’exposicions de Ruralcaixa exposició d’il·lustracions de temàtica variada a càrrec d’Ana Seguí Pizarro.
-9 de març. Sopar del Dia de la dona.

Xàtiva

-Del 8 al 27 de març. A la Casa de Cultura 3a Exposició de Pintura Dia de la Dona: Pintoras setabenses en el s. XXI organitzada per les Ames de Casa-Tyrius.
-Del 8 al 31 de març. A la Casa de Cultura exposició commemorativa del Dia de la Dona.
-8 de març. A les 20h a la Casa e Cultura Acte del Dia de la Dona.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat