Este diumenge es farà la ruta 'Entre caves per la Mariola'

Amb la proposta ‘Entre caves per la Mariola’ començarà el programa de rutes de senderisme per la naturalesa de Bocairent que pretén donar “cada racó del nostre ric terme municipal”, segons explica la regidora de Turisme, Noèlia Vañó. La iniciativa, llançada en col·laboració amb l’empresa local La Sària, començarà este diumenge 4 de març  i oferirà cada setmana una cita amb la cultura, esenderisme o el cicloturisme.

La iniciativa, segons Vañó, persegueix “convertir Bocairent en un destí associat a la qualitat amb una clara aposta per la sostenibilitat i la potenciació dels recursos autòctons“. A més explica la regidora que els hostalers s’han implicat en la programació i ja compten amb paquets que inclou estes rutes; en la resta de casos caldrà efectuar la reserva prèvia a l’Oficina de turisme i el cost serà de 8 euros per a adults i 5 per a menors de 12 anys mentre que els veïns de la localitat comptaran amb un descompte gràcies a la implicació del consistori.

La primera convocatòria recorrerà al llarg d’uns set quilòmetres el cor del Parc Natural de la Serra de Mariola de forma que els participants “podran conèixer la cultura dels nevaters i les peculiaritats d’una activitat econòmica de gran transcendència durant molts segles”, tal i com destaca Alícia Puig, de La Sària. A més, a partir de les 9.30h i des del paratge de la Font de Mariola també es farà un repàs de les plantes medicinals de les quals parlava el botànic Cavanilles i es podran contemplar “impressionants paisatges”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat