La concentració es va produir a la Plaça de la Concepció

El passat diumenge unes 300 persones es van concentrar a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent en una protesta convocada per Esquerra Unida contra la Reforma Laboral dissenyada pel Govern central, protesta “de reforç” amb les manifestacions majoritàries convocades pels sindicats a les principals ciutats espanyoles.

Des d’EU qualifiquen la tramitació com una “contrarreforma” que és “el major atemptat que s’ha fet en aquest país contra els drets dels treballadors i treballadores”. Consideren que es tracta d’una “atac contra drets del treball, històricament aconseguits es materialitza en facilitar i abaratir l’acomiadament, deixant els treballadors i treballadores sense cobertura davant el poder del que a partir d’ara gaudirà l’empresari.

Afegeixen que la mesura “lluny de minvar els efectes socials i econòmiques de les famílies i els Estats , s’hi troba programada per carregar totes les seues forces contra aquells que no hem generat aquesta crisi. A més a més no afavorirà la contractació, per tant no és una bona mesura per generar treball en el nostre país”.

Des d’EU s’ha volgut llançar “un missatge d’esperança i lluita a la ciutadania“, per la qual cosa criden a la mobilització social contra les retallades i els serveis públics, així com contra esta reforma laboral.

Finalment afegeixen que mostra de la lluita són els estudiants valencians “que han vençut la por i han eixit al carrer per demanar el que és de tots, oposant-se a les fortes retallades en l’educació. Aquestos estudiants que huí en dia són l’exemple de lluita per reclamar i exigir la qualitat de l’Escola Pública han suportat els atacs brutals i injustificables produïdes per una acció policial brutal i la deixadesa”.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat