En el campionat van participar diferents seleccions

El passat cap de setmana es va viure a l’Olleria un campionat amistós de futbol sala organitzat per la regidoria d’Esports amb l’Olleria Futbol Sala i les Escoles Esportives Municipals de Futbol Sala de la localitat. En esta cita esportiva es va comptar amb la presència de la Selecció Valenciana en la categoria benjamí i aleví a més de amb la Selecció de Dénia, el CEIP Bonavista i les Escoles Esportives Municipals de l’Olleria en les categories de querubins, infantil i benjamí.

El campionat va començar amb el partit entre l’Olleria benjamí 2- Selecció de Dénia 0; després l’Olleria querubins 1- CEIP Bonavista 2; Selecció Valenciana benjamí 5- Selecció de Dénia 0; l‘Olleria infantil 2- Selecció Valenciana aleví 0; i per tancar l’Olleria benjamí 0- Selecció Valenciana 14.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat