L'Olleria comptarà amb representants de diferents localitats

L’Olleria ha organitzat un campionat de futbol sala per al pròxim diumenge 19 de febrer, acte impulsat per l’ajuntament, l‘Olleria Futbol Sala i Escoles Esportives. Segons el regidor Vicente Oviedo l’objectiu d’este campionat és “promocionar el futbol sala a més de celebrar una gran festa a la què estan tots convidats”.

Des del consistori s’explica que en esta primera edició del campionat es comptarà amb la participació dels jugadors de la Selecció Valenciana en les categories benjamí i aleví a més de visitar-nos la Selecció de Dénia i del CEIP Bonavista.

D’una altra banda Oviedo ha volgut felicitar a les EEM de Futbol Sala i a l’Olleria Futbol Sala “pel gran treball que estan realitzant i que estic segur posarà al nostre futbol sala de nou en la màxima categoria ja que recordem hem estat en la Divisió d’Honor amb l’Olleria F.S. i en la de Plata” destacant que “el prestigi de la nostra Escola no és menor ja que enguany la Selecció valenciana de Futbol Sala va preseleccionar en la categoria benjamí a tres dels nostres alumnes seleccionant finalment a un d’ells, Alejandro Ortiz que jugarà en el Campionat”.

El coordinador de les Escoles Esportives Municipals de Futbol Sala de l’Olleria, David Grau, explica que “esta preselecció i posterior selecció d’un dels nostres alumnes ens va fer plantejar-nos l’organitzar este campionat al que ha donat suport la regidoria d’esports”. A més en este campionat l’Olleria estarà representat pels Benjamimns, Querubins i Infantils.

Per la seua banda, Toni Grau, el Vicepresident de l’Olleria Futbol Sala, subratllava igualment, la gran tradició “del nostre futbol sala, ja que el nostre poble té més de 25 anys d’experiència en l’educació esportiva de xiquets i un equip amb la mateixa antiguitat que ha estat en la Divisió d’Honor, que ha sigut campió de Nacional A i B i que actualment, en la tercera posició de Tercera Divisió Nacional, continua sent un reflex i motivació per a les nostres bases en un futur”.

Els partits que es disputaran en el pavelló esportiu de ‘La Solana’ s’iniciaran a les 15,30h amb L’Olleria Benjamí-Selecció Dénia, després, sobre les 16,20h serà el torn dels Querubins locals i el CEIP Bonavista, ja sobre les 17,10h s’enfrontaran les seleccions del València Benjamí i Dénia que donaran pas a les 18h al partit entre l’Infantil de L’Olleria i la Selecció Valènciana Aleví. El campionat finalitzarà amb el partit L’Olleria Benjamí-Selecció Valenciana Benjamí a les 18,50 de la vesprada.

Finalment, el regidor ha comentat que “a més del campionat el diumenge 19 de febrer, però en el pavelló de El Ravalet, entrenaran la Selecció Valenciana Juvenil i Femenina de Futbol Sala, de 5 a 8 de la vesprada”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat