La detenció es va produir el passat dimarts

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins en col·laboració amb la de Canals han detingut dos individus per la seua presumpta implicació en un robatori amb força en un vehicle i dues temptatives de robatoria a altres dos vehicles. Els detinguts responen a les inicials D.P.S. i A.S.D., tots dos veïns de la població de Canals i amb nombrosos antecedents per robatori en vehicles.

La detenció es va produir el passat dimarts 24 de gener a les 2,30h quan un veí va alertar a la policia que en la plaça poeta Miguel Martínez havien dos individus forçant uns cotxes. Davant l’arribada policial estos van agafar el vehicle i se’n van anar sent identificats per la patrulla policial. Una vegada identificats es va realitzar la inspecció en la zona observant un vehicle obert i forçat, i altres dos que s’havien intentat obrir, cosa que no van aconseguir per la rapidesa de l’actuació policial, asseguren des del consistori.

Articles relacionats

 

Tags: ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat