Tortosa, entre Alfonso Rus i el diputat de Turisme, Isidro Prieto

Acabada la segona participació de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) el president de la institució comarcal, Filiberto Tortosa, ha fet un balanç i ha manifestat que esta ha sigut “un excel·lent mostrador per a dinamitzar el turisme i comercialitzar els productes i destins turístics“; afegia el president que la fira “és una finestra oberta al món on es reuneixen els professionals del turisme per tal de potenciar i generar turisme afavorint decisions comercials i negociacions turístiques”.

Tortosa ha subratllat que durant els cinc dies que ha durat l’esdeveniment “‘han promocional tots els atractius turístic de la comarca i principalment el programa d’Obrim les portes de la Vall, amb un fullet que recollia 27 ofertes turístiques anomenat ‘Experiencias inolvidables’, a més d’un un catàleg per promocionar les festes de Moros i Cristians de la comarca.

El president ha volgut destacar que “els canvis d’hàbits del sector turístic i el comportament dels turistes fan necessari participar en aquesta fira per tal d’identificar les necessitats del mercat i oferir productes turístics innovadors i de forma segmentada“.

Per la seua banda el Conseller de Turisme de la Mancomunitat, Juan Puchades, ha indicat que “mitjançant l’assistència impulsem el turisme comarcal, concentrem esforços, comercialitzem els productes turístics, compartim experiències i eines aplicades al turisme“.

Filiberto conclou així que “Fitur és un viatge d’èxit dels que s’obtenen molt bons beneficis” destacant que “continuarem treball pel turisme de la comarca i venent els nostres productes”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat