La imatge de Sant Antoni va eixir en processó

El passat cap de setmana es van celebrar a Benigànim els actes en honor a Sant Antoni Abat, actes als que van assistir centenars de persones  tant dissabte com diumenge. Les festes van iniciar així una setmana que comptarà amb nombrosos festejos ja que precisament el pròxim cap de setmana serà quan tindrà lloc la Festa a la Beata Inés.

La foguera que es va cremar dissabte a la nit a la Plaça de la Beata Inés va reunir novament als veïns a la més simbòlica de les tradicions, caracteritzada per les flames, la música, els cacaus, el tramús i la mistela.

L'ermita va acollir la tradicional missa de campanya

Diumenge el punt d’atracció va estar a l’ermita de Sant Antoni, fins ací van pujar nombrosos veïns amb els seus animals per beneir-los, participar en la missa de campanya i la processó, i recollir el tradicional pa beneït.

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat