El conseller Ciscar amb l'alcalde Rodríguez

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Pepe Pla, s’han reunit este matí amb el conseller d’Educació, José Císcar, per parlar sobre diferents punts del sector com l‘Escola Oficial d’Idiomes (EOI), l’aulari del col·legi Bonavista o l’IES l’Estació.

D’esta forma Císcar ha comunicat que el proper curs l‘EOI d’Ontinyent impartirà el nivell avançat d’anglés, francés i alemany, una reivindicació que venia fent-se des de diversos sectors polítics, socials i econòmics d’Ontinyent. Jorge Rodríguez ha destacat que es tracta d’una bona notícia perquè “la formació en idiomes és molt important de cara a apuntalar unes bases sòlides amb les quals construir el capital humà amb el que Ontinyent ha d’afrontar el seu futur”.

Amb esta oferta des del govern municipal s’afirma es complirà la demanda dels estudiants que van fer una campanya de recollida de signatures per reivindicar que s’oferira el nivell avançat d’aquest idioma, evitant així desplaçaments a l’alumnat a Xàtiva i que no va concedir la Generalitat.

José Císcar manifestava també a l’alcalde i el regidor d’Educació que veu “amb bons ulls” que l’aulari d’Infantil del Col·legi Bonavista puga fer-se al llarg de l’any 2012, amb unes obres que suposarien una inversió d’al voltant de 500.000 euros per part de la Generalitat. Cal recordar que els pares dels alumnes s’han tornat a manifestar recentment, i que Conselleria havia contestat a l’ajuntament que el terreny que havia cedit excedia en els metres requerits per posteriorment acceptar.

Per una altra banda el conseller avançava que en la present legislatura està previst posar en marxa l’IES l’Estació, i tractava amb els responsables ontinyetins altres assumptes com la necessitat de revisió de la xarxa elèctrica dels col·legis més vells, o la substitució de la teulada d’uralita de l’edifici del Col·legi Vicent Gironés.

El regidor Pepe Pla explicava que els tècnics de la Conselleria visitaran Ontinyent, i a partir de gener es tindrà una contestació respecte de les demandes en infraestructures, “que al meu pareixer seran favorables”, segons Pla.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat