La jornada es va desenvolupar a l'Àrea Jove

L’Espai  Jove de Benigànim va acollir el passat dissabte la jornada ‘Dissabte de prevenció’ impulsada per la Diputació de València per conscienciar als joves sobre els perills de consum de les drogues, campanya que enllaça amb l’exposició realitzada a l’Olleria.

L’activitat sva constar de diferents tallers repartits per les instal·lacions i que anaven dirigides tant als més joves com a les seues famílies. Els tallers incloïen des d’activitats amb aplicacions informàtiques, jocs esportius, password, jocs amb la wii i teatre fins audiovisuals amb fòrums i debats posteriors. A més, els assistents van participat en un concurs de missatges preventius que ha estat premiat amb un Ipod.

L’alcalde Juan Puchades, que va estar present durant la jornada, ha destacat “el treball tant dels polítics com dels serveis que treballen en aquest camp mai és prou, de manera que cal impulsar i donar suport a iniciatives com aquesta“. A més ha insistit en que “les famílies no hem baixar la guàrdia davant fenòmens com el ‘botelló’ i activitats semblants que poden ser preludi de problemas més greus i per tant, per evitar-ho en la mesura que ens siga possible cal fomentar aquest tipus d’oci saludable i en família”.

La campanya de prevenció organitzada per FEPAD (Fundació per a l’Estudi Prevenció i Assistència a les Drogodependències) ha estat sol·licitada des de la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Mancomunitat de manera conjunta amb els ajuntaments de cada municipi i es pretén continuar en els propers anys donant impuls i difusió a estes iniciatives de conscienciació sobre els consums de drogues.

Per la seua banda el president de la Mancomunitat Filiberto Tortosa ha manifestat “la necessitat de continuar en aquesta línia d’actuació que contempla tant el treball constant i diari que es realitza des de la UPC de la Mancomunitat en col·laboració amb els serveis socials i centres educatius de cada municipi de la comarca com també oportunitats com aquesta que ens ha oferit la Diputació de València“.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat