Presentació de LocalAds

Com a membres de  la Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana, hem participat en la presentació d’una nova plataforma publictària anomenada LocalAds. Aquesta ferramenta ha estat pensada per a satisfer les necesitats específiques dels xicotets mitjams com nosaltres que, per tamany i infraestructura, no arribem a les xarxes habituals del mercat publicitàri. Mitjançant LocalAds els diaris membres de l’Associació podren accedir a altre tipus d’anunciants i esperem obrir nous mercats que facen sustentables els nostres projectes.

La presentació es va fer en l’espai Coworking Valencia. En ella les agències de publicitat i de mitjans més importants de la Comunitat van conèixer quines possibilitats ofereixen els nostres diaris i es van quedar bocabadats davant les quasi 24 milions de pàgines vistes que hem servit enguany de manera conjunta.

Estem molt il·lusionats amb el projecte perquè ens demostra que quan els xicotets ens unim podem tindre una gran força i, tal volta, pugam fer un altre tipus de mitjà.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat